Uw Luchtkanaal reinigen is eenvoudig met deze flexibele as!

Reinig uw ventilatiekanaal met deze borstel

U wilt natuurlijk uw ventilatiekanaal reinigen met een degelijke borstel. Kies daarom voor gereedschap van onze webshop. Ontdek ons aanbod. Met ons gereedschap voor het reinigen van uw ventilatiekanalen, bent u zeker dat de borstel niet loskomt van de flexibele as. Neem een kijkje op onze webshop en bestel vandaag nog uw gereedschap om uw ventilatiekanalen te reinigen.

Reinig uw ventilatiekanaal met onze borstel

U vindt onze borstel voor uw reinigingskanaal in verschillende toepassingen. We hebben gereedschap voor het reinigen van ronde, vierkante, rechthoekige of ovale ventilatiekanalen. Onze industriële borstels zijn ook leverbaar in diverse lengtes. Zo hebben we:

  • Mini Spider voor kanalen tot 250mm
  • Borstelkop met nylon of schuurnylon draden (eenvoudig te vervangen)

Hiermee reinigt u gemakkelijk diverse soorten ventilatiekanalen.

Alles het reinigen van uw ventilatiekanaal

Verder vindt u in ons assortiment een borstel voor het reinigen van uw ventilatiekanaal en ander gereedschap voor luchtkanaalreiniging. Ook voor reinigingsapparaten met andere applicaties kunt u bij ons terecht. Reinig bijvoorbeeld uw gevel grondig met een hogedrukspuit van 200 bar. Ook industriële stofzuigers bestelt u bij ons eenvoudig online. U kunt deze stofzuigers onder andere gebruiken om fijnstof op te zuigen. Weet u niet goed hoe u dit materiaal het beste gebruikt? Maak dan gebruik van onze video’s die wij plaatsen op onze website.

Plaats online uw bestelling

Wilt u bij ons een borstel bestellen voor het reinigen van uw ventilatiekanaal? Plaats dan vandaag nog uw bestelling bij ons bedrijf, gelegen in Barendrecht, rondom Rotterdam. Hier kunt u al het nodige gereedschap in één keer aanschaffen om diverse zaken te reinigen, zoals uw ventilatiekanalen. Heeft u nog vragen over een van onze producten, zoals de stofzuiger van het merk Atex? Neem dan contact met ons op en bel naar +31 (0)180 62 60 34.

321008QC Spider Brush Mini 50 – 250mm 352050QC Power Drill Borstel 200mm Nylon(zw)
PDSMQC-10 Power Drill As L=10,7 mtr. QCB