Uw Luchtkanaal reinigen is eenvoudig met deze flexibele as!

Reinig uw ventilatiekanaal met deze borstel

U wilt natuurlijk uw ventilatiekanaal reinigen met een degelijke borstel. Kies daarom voor gereedschap van onze webshop. Ontdek ons aanbod. Met ons materiaal voor uw ventilatiekanaal bent u zeker dat de borstel niet loskomt van de flexibele as. Neem een kijkje op onze webshop en bestel vandaag nog uw gereedschap om uw ventilatiekanalen te reinigen.

Reinig uw ventilatiekanaal met onze borstel

U vindt onze borstel voor uw reinigingskanaal in verschillende toepassingen. We hebben gereedschap voor het reinigen van ronde, vierkante, rechthoekige of ovale ventilatiekanalen. Onze industriële borstels zijn ook leverbaar in diverse lengtes. Zo hebben we:

  • Mini Spider voor kanalen tot 250mm
  • Borstelkop met nylon of schuurnylon draden (eenvoudig te vervangen)

Alles het reinigen van uw ventilatiekanaal

Verder hebben we naast een borstel voor het reinigen van uw ventilatiekanaal ook nog wat ander gereedschap die u kunt gebruiken voor uw luchtkanaal. Ook voor andere reinigingsapparaten kunt u bij ons terecht. U kunt onder andere uw gevel eens goed reinigen met een hogedrukspuit van 200 bar. Verder hebben wij ook enkele industriële stofzuigers. U kunt deze onder andere gebruiken om fijnstof op te zuigen. Als u niet goed weet hoe u al dit materiaal moet gebruiken? Dan kunt u gebruik maken van onze video’s die wij plaatsen op onze website.

Plaats online uw bestelling

Wilt u bij ons een borstel bestellen voor het reinigen van uw ventilatiekanaal. Plaats dan vandaag nog uw bestelling bij ons bedrijf, gelegen in Barendrecht, rondom Rotterdam. Daar staat een hoop voor ons gereedschap om een heleboel te reinigen, zoals uw ventilatiekanalen. Heeft u nog vragen rond één van onze producten, zoals de stofzuiger van het merk Atex dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Dat kan via ons contactformulier of door te e-mailen naar info@nunen.nl. U kunt ons ook altijd bereiken op het nummer +31 (0)180 62 60 34.

321008QC Spider Brush Mini 50 – 250mm 352050QC Power Drill Borstel 200mm Nylon(zw)
PDSMQC-10 Power Drill As L=10,7 mtr. QCB