Luchtkanaalreiniging apparatuur

Apparatuur voor luchtkanaalreiniging

Luchtkanaalreiniging is niet eenvoudig en vraagt om de juiste apparatuur. Gelukkig bent u bij Van Nunen Techniek BV aan het juiste adres. In onze webshop en in onze showroom in Barendrecht, rondom Rotterdam staat er een hoop apparatuur die u gaan helpen bij uw luchtkanaalreiniging. Wij helpen u graag verder bij het kiezen van het juiste materiaal.

Op zoek naar luchtkanaalreiniging apparatuur?

Bekijk ons assortiment
Kwaliteitsproducten
Video’s met uitleg
Korte levertijden
Luchtkanaalset

Wij bieden voor luchtkanaalreiniging de beste apparatuur aan

Op regelmatige basis, kunt u best eens uw luchtkanaal reinigen. Uw ventilatiekanalen zorgen er namelijk voor dat er vieze lucht wordt afgevoerd uit uw woning. Onder andere door middel van perslucht kan dit gereinigd worden. Ook door een degelijke industriële borstel in combinatie met een stofafzuiging die in de ventilatie worden geplaatst kunt u het luchtkanaal reinigen. Het stof wordt vervolgens  opgevangen door een (fijnstof)stofzuiger. Wij hebben de nodige apparatuur voor uw luchtkanaalreiniging maar ook voor het reinigen van andere onderdelen binnen of buiten uw woning. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het poetsen van uw auto. Daarvoor heeft u de juiste wielborstels en borstels voor velgen nodig. Of u gaat meteen voor het grote materiaal met onze hogedrukreiniger. Verder staan wij ook voor u klaar voor het reinigen van uw cilinder of gasboiler.

  • Handveeghaspel
    Handveeghaspel
  • Verbindingsstuk 100mm
    Verbindingsstuk 100mm
  • Stofzakken
    Stofzakken

Maak gebruik van onze apparatuur

Wilt u bij ons het perfecte materiaal voor kopen voor het reinigen van uw luchtkanaal? Wacht dan niet langer en plaats vandaag nog uw bestelling. U kunt ook altijd komen kijken in onze showroom. Op die manier heeft u een duidelijk overzicht van onze producten en leert u ons bedrijf ook kennen. Als u vragen heeft rond onze werkwijze of onze producten, kunt u altijd contact met ons opnemen door te e-mailen naar info@nunen.nl of bellen naar het nummer +31 (0)180 62 60 34.