Luchtkanaalreiniging apparatuur

Apparatuur voor luchtkanaalreiniging

Luchtkanaalreiniging is niet eenvoudig en vraagt om de juiste apparatuur. Gelukkig vindt u alles wat u nodig heeft bij Van Nunen Techniek BV. In onze webshop en in onze showroom in Barendrecht, rondom Rotterdam, staat een hoop apparatuur die u helpt bij uw luchtkanaalreiniging. Wij helpen u graag verder bij het kiezen van het juiste materiaal.

Op zoek naar luchtkanaalreiniging apparatuur?

Bekijk ons assortiment
Kwaliteitsproducten
Video’s met uitleg
Korte levertijden
Luchtkanaalset

Wij bieden voor luchtkanaalreiniging de beste apparatuur aan

U kunt uw luchtkanaal het beste op regelmatige basis reinigen. Uw ventilatiekanalen zorgen er namelijk voor dat vervuilde lucht wordt afgevoerd uit uw woning. Onder andere door middel van perslucht kan dit gereinigd worden. Daarnaast reinigt u het luchtkanaal met een industriële borstel in combinatie met een stofafzuiging die in de ventilatie. Het stof wordt dan opgevangen door een (fijnstof)stofzuiger. Wij hebben de nodige apparatuur voor uw luchtkanaalreiniging, maar ook voor het reinigen van andere onderdelen binnen of buiten uw woning. Denk bijvoorbeeld aan het goed schoonmaken van uw auto. Hierbij heeft u de juiste wielborstels en borstels voor velgen nodig. Voor groot materiaal bestelt u onze hogedrukreiniger. Verder vindt u bij ons diverse producten voor het reinigen van uw cilinder.

Maak gebruik van onze apparatuur

Wilt u bij ons het perfecte materiaal voor kopen voor het reinigen van uw luchtkanaal? Plaats dan vandaag nog uw bestelling. U kunt ook altijd komen kijken in onze showroom. Op die manier heeft u een duidelijk overzicht van onze producten en leert u ons bedrijf kennen. Als u vragen heeft rond onze werkwijze of onze producten, kunt u altijd contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@nunen.nl.