Leveringsprogramma BRM borstels

BRM leveringsprogramma

FHlogo_packaging
brm-leveringsprog_1
Flex-Hone® is een veerkrachtig, flexibel hoongereedschap met een lagedruk slijpproces. Kruisgaten ontbramen, oppervlaktefinish aanbrengen of scherpe kanten breken, er is een Flex-Hone® voor u beschikbaar. Bij motoren, hydrauliek, pneumatiek, fijnmechanica of industriële toepassingen, Flex-Hone® produceert een superieure oppervlaktefinish voor een betere prestatie en levensduur van het bewerkte product en creëert een kruispatroon voor smering, langere levensduur en minder uitval. Leverbaar van 4mm tot 914mm.
Flex-Hone – hoon- en ontbraamborstels – oppervlaktefinish tot 0,04 mm RA – voor alle ferro en non-ferro metalen.
brm-leveringsprog_2

ABRASIEF NYLON BORSTELS

BRM produceert een complete lijn van kwalitatief hoogwaardige abrasief nylon finishing gereedschappen.Onze abrasief nylon gereedschappen worden gebruikt voor ontbramen, scherpe kanten breken en afronden, oppervlaktefinish, polijsten, reinigen en aanslag verwijderen. Leverbare borsteltypes zijn rond-, kom-, stift- en pijpborstels in Aluminium Oxide, Silicium Carbide of Diamant geïmpregneerde nylondraden.

brm-leveringsprog_3

GETWIJNDE DRAADBORSTELS

Bramen verwijderen en scherpe kanten breken bij kleine gatdiameters is een duur finishing probleem wat veel tijd kost en voor een groot deel handwerk vereist. BRM produceert een complete lijn van getwijnde borstels. Diverse borsteldraden zijn leverbaar: staal, RVS, messing, nylon, abrasief nylon en diamant om een optimale finish aan te brengen op diverse basismaterialen. Er zijn borstels voor doorlopende gaten(81- serie) leverbaar voor gaten vanaf 0,6mm en borstels voor blinde gaten(85- serie) leverbaar vanaf voor gaten vanaf 3,2mm.

brm-leveringsprog_4

AUTOMOTIVE BORSTELS

BRM is trots als één van de weinige producenten op de markt die een complete lijn aanbieden van Speciale Automotive Borstels. Deze unieke collectie van borstels speciaal voor Cummins Group, Detroit Diesel revisie, Caterpillar revisie, algemeen diesel, klepgeleiders en oliekanaal reiniging. Deze borstels zijn gemaakt volgens de hoogste industrie standaard.

brm-leveringsprog_5

NAMPOWER® BORSTELS

NamPower gereedschap is onze premium lijn van abrasief nylon borstels. Eenvoudig te integreren in CNC, VMC en HMC bewerkingscentra, robots en stationaire machines. Het is een ideaal gereedschap voor elke toepassing waarbij bramen verwijderd dienen te worden van bijvoorbeeld gefreesde oppervlakken. NamPower borstels vormen een unieke combinatie van keramisch en silicium carbide draden waardoor snel bramen verwijderd kunnen worden en gelijktijdig een oppervlaktefinish wordt gecreëerd. Speciale “Flow-Trough” houders zijn ook beschikbaar.

brm-leveringsprog_6

ROTERENDE BORSTELS

BRM produceert een complete lijn roterende borstels. Deze borstels zijn industriële borstels, vervaardigd volgens de hoogste eisen voor een lange levensduur en maatvastheid. Roterende borstels zijn beschikbaar met getordeerde draden, gegolfde draden, nylon, abrasief nylon en tampico bezetting. Leverbaar in vele diameters, breedtes om elk ontbraam en/of finish probleem te kunnen oplossen.

brm-leveringsprog_7

KOMBORSTELS

Komborstels worden aanbevolen voor het van grotere metaaloppervlakken, bramen verwijderen, lasslakken en roest, alsmede scherpe kanten breken. BRM levert vele uitvoeringen in staal, RVS en abrasief nylon. Komborstels met getordeerde draad zijn leverbaar met 1 rij of 2 rijen.

brm-leveringsprog_8

STIFTBORSTELS

Stiftborstels zijn de ideale borstels voor het reinigen van gietstukken, scherpe kanten breken, polijsten van vormen, interne vervuilingen en het verwijderen van aanslag op cilinderzittingen en klepgaten. Eveneens uitstekend geschikt voor ontbramen, aanslag verwijderen en lasspetters en lasslakken. Leverbaar in 13, 19 en 25mm komdiameters met staal of RVS bezetting met gegolfde en getordeerde draad.

brm-leveringsprog_9

SPOELBORSTELS

BRM is trots om de beste spoelborstels op de markt te kunnen aanbieden. Polypropyleen handgrepen en synthetische borstelharen bestand tegen ontvetter en reinigingsvloeistoffen. Alle metalen delen zijn van RVS of messing. Deze superieure gereedschappen maken elke bewerking makkelijker en sneller, waardoor tijdwinst en geld bespaard wordt. De slangaansluitingen kunnen op de meeste onderdelenreinigers aangesloten worden zoals Enco, KleerFlo, Safety Kleen en anderen. Het ergonomisch ontwerp verminderd polsblessures waarbij ook meer kracht kan worden uitgeoefend op het werkstuk.

brm-leveringsprog_10

HANDBORSTELS

Handborstels voor reiniging en onderhoud zijn in vele uitvoeringen leverbaar en kunnen worden gebruikt in vele industrieën voor reiniging, roestverwijdering en oppervlaktebewerkingen. Uitgebreide documentatie is beschikbaar.