Flex-Hone – PLATEAU FINISH

Hoonset

Bestel via onze webshop een complete hoonset. Deze set is ideaal om te gebruiken voor het honen van bepaalde auto-onderdelen, zoals uw cilinder. Wij bieden deze hoonset in een set aan, maar u kunt alle onderdelen ook apart kopen. Vraagt u zich af hoe dit materiaal werkt, dan kunt u kijken naar de instructievideo onderaan de pagina.

Wat biedt de hoonset?

Onze hoonset biedt materiaal, zoals hoonapparaten, om uw cilinder te honen. De plateau-afwerking die Flex–Hone creëert, is een kruispatroon op het oppervlak waarbij valleien tussen de plateaus ontstaan om de benodigde oliefilm vast te houden voor een optimale smering. Verder kunt u voor het honen bij ons degelijke hoonolie kopen, zodat het honen nog vlotter gaat. Om uw auto helemaal af te maken en te laten blinken, kunt u bij ons ook materiaal vinden om uw remschijven te reinigen. Of wat dacht u van een degelijke hogedrukreiniger om al het grof vuil van uw auto te verwijderen? Naast al deze materialen voor uw auto, bieden wij bij Van Nunen Techniek BV in Barendrecht, rond Rotterdam, ook nog ander reinigingsmateriaal aan, zoals industriële borstels. Zo vindt u naast onze hoonset, een hoop andere borstels in ons assortiment, zoals een borstel voor uw ventilatiekanaal.

Haal deze hoonset in huis

Wilt u graag enkele onderdelen of een volledige hoonset kopen? Neem dan een kijkje in onze brochure en bestel de gewenste onderdelen. Met vragen rond deze producten kunt u ook altijd contact met ons opnemen. U kunt onder andere bellen via +31 (0)180 62 60 34 voor een snel antwoord op uw vragen of persoonlijk advies voor een passend product.