Flex-Hone – PLATEAU FINISH

Hoonset

Bestel via onze webshop een complete hoonset. Deze set is ideaal om te gebruiken voor het honen van bepaalde auto-onderdelen, zoals uw cilinder. Wij bieden deze hoonset in een set aan, maar u kunt alle onderdelen ook apart kopen. Vraag u zich af hoe al dit materiaal werkt, dan kunt u ook kijken naar de instructievideo onderaan de pagina.

Wat biedt de hoonset?

Onze hoonset biedt materiaal, zoals hoonapparaten om uw cilinder te honen. De plateau afwerking die Flex–Hone creëert  is een kruispatroon op het oppervlak waarbij valleien tussen de plateau’s ontstaan om de benodigde oliefilm vast te houden voor een optimale smering.  Verder kunt u voor het honen ook nog degelijke hoonolie kopen, zodat het honen nog vlotter gaat. Om uw auto helemaal af te maken en te doen blinken, kunt u ook nog materiaal vinden om uw remschijven te reinigen. Of wat dacht u van een degelijke hogedrukreiniger om al het grof vuil van uw auto te verwijderen. Naast al deze materialen voor uw auto, bieden wij bij Van Nunen Techniek BV in Barendrecht, rond Rotterdam ook nog ander reinigingsmateriaal aan. Naast onze hoonset, vindt u ook nog een hoop andere borstels, zoals een borstel voor uw ventilatiekanaal.

Haal deze hoonset in huis!

Wilt u graag enkele onderdelen van de hoonset kopen? Neem dan een kijkje in onze brochure en bestel de gewenste onderdelen. Met vragen rond deze producten kunt u ook altijd contact met ons opnemen. U kunt onder andere e-mailen naar info@nunen.nl of ons bellen via +31 (0)180 62 60 34.